Instagram!



Dagens outfit a lá Dessie

 

 



Desirée Nilsson-Merilyn Monroe



"Fjortis Dessie"



VIKTIGT!!

LISTE UP EVERYBODY!
Jag kommer inte alltid skriva vart ifrån jag har lånat bilderna! Ett undantag är dock om bilderna är lånade från någon annans blogg!
kortfattat: JAG SKRIVER INTE: "BILD(ERNA) ÄR LÅNADE FRÅN DESSIES BLOGG ELLER GOOGLE" Kommer bara skriva källa om det är från någon annan blogg/hemsida!
Bara så att ni inte behöver haka upp er på det!
Puss!


Gårdagens outfit!

Jeans: Jbrand
Tröja: Ralph Lauren
Kofta: H&M
Väska: LV
Brillor: Ray Ban
Klocka: Minns inte
Skor: Tods (loafers)

FRÅN DESSIES BLOGG!


Desirée Nilsson- Whatcha Got



"Dessies videbloggar"

Har ni lagt märke till att jag har lagt ut mååånga utav Dessies videobloggar haha? ;)
Vill ni se mer utav Dessies videobloggar? Kolla då HÄÄÄR!
Jag kommer också länka till henens videofyme sida under headern, så att ni alltid kan hitta dit!
Okidoki? :)
Puss! :*


Dessies videobloggar! del 3

Detta får räcka tycker jag?


Dessies videobloggar! del 2



Dessies videobloggar! del 1



Liiiten Dessie ♥

* När jag var liten åt jag julkalendern som man ska och var jättenogrann med det!

* Jag såg alltid på krigsfilmer i smyg med min äldre bror som var 16, och då var jag typ 8 år haha! Har sett typ alla krigsfilmer.. Min favorit är ”Full metal jacket”

*  När jag var liten så ville jag göra egna flipflops och ritade ut på papper hur dom såg ut och klistrade fast dom på fötterna..

* När jag var 5 och min syrra var 7 hade vi gröna jeansjackor och åkte rollerblades, (Minns ni dom!?)


*När jag var yngre såg jag min bror välta med moppen och grät jättelänge

* Jag ville alltid vara med min storesyrras kompisar..

* När jag var typ 7 år så rymde jag och en tjejkompis ”hemmifrån” och gick till grann gården och sov i en rutschkana och åt tulpaner till ”middag” haha.. Tillslut hittade våra föräldrar oss :(

* När jag gick i 1:an så hade jag hårtatueringar (minns ni?) och det var precis innan skolfotot och mina föräldrar ville jämt att mitt hår skulle se perfekt ut så dom försökte tvätta bort den i stället fastnade den och gav mig tovvor och förstörde mitt hår haha.. Det syns på skolfotot också haha.. Minns att jag aldrig fick ha dom igen.. :(

* När jag var 3 år hade jag inte hår på huvudet för jag var vithårig och typ tunnhårig haha! Fick hår först när jag var 4, eller 5..



Dessie svarar på frågor (2010)

Kan du tänka dig att göra skönoperation/er någon gång?

SVAR: Nej helst inte.. Men när jag blir äldre (Kanske runt 50?) Så kanske jag skulle kunna tänka mig att göra bröst lyft eller ansiktslyft kanske. (ENDAST!)

Om du fick välja en person och en sak att ta med till en öde ö för 1 månad, vem och vad skulle det vara?

SVAR: En pilot och ett jet-plan, då kan man ju åka hem när man vill :D

Vem skulle du helst ha sex med? Hugo Rosas eller Amir gaybloggen?

SVAR: Hugo såklart. Amir är ju bög, tvångs sex är aldrig mysigt.

Drömjobb? Jurist tror jag, och vara bra på det. 
Favoritplats i världen? OC, Newport (Never been there, but want to)
Första förälkelsen? Mitt ”underbara” ex Jonathan

Känner du stor press med att blogga varje dag. På tanken med att du tjänar pengar på det?

SVAR: Ja det gör jag. Det är ju mitt jobb. Jag måste ju jämt tänka på att kunna ha tillgång till dator, och jag kan heller inte bara sova bort dagen och skita i internet för en-dag. Utan jag måste jämt hålla mig uppdaterad, och det är inte för att jag tjänar pengar, utan för att jag har er läsare att tänka på..;)

När hade du sex första gången, hur gammal var du? 15 år. Med mitt ex.
Tycker du att det att det är okej att ha sex när man är 13? Egentligen inte.. Man är nog inte mogen då, men det är alltid ens egna val och känner man att man är redo så kan man väl göra det.
Har du hår på nåt konstigt ställe på kroppen? Haha har några små blonda hårstrån på ryggen.. :P
Vad tycker du man ska göra om man är kär i en kille som bara vill knulla annars vill den inte ha en? DUMPA HONOM!

Vem i din familj var det jonathan slog?

SVAR: Han har inte slagit någon i min familj. Det var en annan sak som hände.

Hur skulle du beskriva dig själv? Utseende, klädstil, personlighet?

SVAR: Att jag är en snäll tjej och också väldigt glad. Jag går oftast runt och sprider energi. Folk brukar säga att dem aldrig har sett mig sur eller arg, och jag kan heller aldrig kan vara elak mot någon oskyldig. Men jag har hett temprament och kan bli sur om någon börjar bråka med mig utan anledning. Jag är också väldigt envis och om jag bestämmer mig för något så ska det vara så. Min klädstil är väldigt casual men ändå väldigt ”stilren” jag gillar tex. inte att ha ”galna” kläder, som en bustier och en rosa hög kjol. Mitt utseende är helt OK faktiskt, eller jag tycker det är mer än Okej, jag gillar mig själv och ni vet ju själva hur jag ser ut.:D

Om du fick välja att gifta dig med en kändis vem hade du valt då?

SVAR: Brad Pitt helt klart.

Gillar du hårdkokta ägg? I såfall hur länge brukar du koka dem , brukar du ha kaviar eller nått annat gott pålägg? Jag föredrar saltgurka dock.

SVAR: Nej jag gillar inte ägg alls… Men man brukar väl koka dem i ca 7/8 minuter? Haha. Nej till Kaviar, hatar det. Jaha, trevligt att du gillar saltgurka. Gillar inte något utav det där. Gillar inte vanlig mat.

Är någon utav dina föräldrar alkolist eller storröakre? och bor dom tillsammans?

SVAR: Nej, mina föräldrar varken dricker eller röker faktiskt. Dem har heller aldrig någon dricka hemma. Dock om vi är ute och äter, eller äter middag med släkten eller något så brukar pappa oftast ta ett glas vin till maten. Och nej, dem bor inte tillsammans. Dem var gifta i 25 år men skildes för 5 år sedan.

Är det många såkallade ”stalkers” som ringer hem till dig och knackar på din dörr osv..?

SVAR: Ja, det är jättemånga som ringer till min port telefon och säger ”Är det Dessie hihi?” och sen så har någon klottrat ”Hej DESSIE”På vårt hus mitt på stan!? Och sen har även någon skrivit på en bänk utanför ”I LOVE DESSIE” inristat.. Lite läskigt faktiskt..!

Vilka 3 saker är du mest nöjd med ang ditt utseende?

SVAR: Mina ögon, mina ben och mina bröst haha.

Vad tycker du är viktigast i livet?

SVAR: Kärlek (Vänskap, familj, förhållande) Och pengar.

Vad tycker du om dessa bloggare?

SVAR:

Kenza: Vacker, trevlig, men läser inte hennes blogg längre. Bra förut vad jag kommer ihåg.
Blondinbella: Galen och rolig tjej. Men samma med hennes blogg.
Kissie: Bra blogg, men tråkig inställning till folk/vissa delar av livet.
Paow: Trevlig, bra blogg men omogen.

Vem var din första kärlek och hur slutade det?

SVAR: Jonathan. Han var min första kärlek. (Killen jag berättade om, ni vet?) Och vi hade det bra i ett år tills det blev en massa problem (Han var otrogen, han slog till mig när jag gjorde fel tyckte han) och tillslut så gjorde vi slut. Ett stort misstag att jag var tillsammans med honom den sista tiden. Första månaderna var jag jättelycklig, men han var en psykopat i korrekta meningar.

Hur gammal var du när du rökte för första gången?

SVAR: Det var på elverket med Alma. Jag var väl 14, och så tog jag ett bloss och spydde utanför elverket. Och sen kom Ballie och blev skitsur på Alma för att hon hade bett mig smaka, och sen så ville Ballie också se, så då testade jag ett till och spydde en gång till. Några månader efter så var vi på fest och påväg hem till Alma, så var jag och Ballie och Alma lite onyktra, sen så rökte jag ett till bloss och fick nicokick. Som jag inte visste då, och sprang runt och skrek ”ÅÅÅÅH NÄÄ, JAG ÄR SKITFULL NU BLEV DET HELT PLÖTSLIGT!!” och Ballie och Alma bara skrattade för att dem visste att jag fick nicokick haha.

Varför började du röka?

SVAR: Det var inte så att jag bestämde mig för att börja. Jag hatade när alla mina vänner rökte osv. Men sen en kväll så var jag och Paulina och en massa på fest, då gick Paulina fram till mig och sa att hon hade sex med min pojkvän när hon och jag bråkade. Så jag grät och ville gå hem och mådde jättedåligt, då sa Steffi ”Här ta en cigg så mår du bättre” så var det SLIM ciggen, så rökte jag en cigg och kände mig lugnare. till slut rökte jag 10 cigg på en kvart, och sen så började jag röka en cigg någon gång i bland och nu står jag här beroende.

När kommer din låt ut?

SVAR: När jag spelat in videon som jag ska göra i ******. Sen så får vi se hur lång tid det tar att släppa den. Och vi måste vänta på ***** ****** som ska signa låten. Min låt är väldigt seriös.

Vem är ”baby”? ;)

SVAR: Min baby.. Hmm, hur ska jag beskriva han? Han är Svensk på 20 år, ca 190 lång. Bor i Gamla Stan, mörkhårig och bruna ögon. Ganska solbränd (Han var i Thailand för ett tag sen) Allt jag kan säga.;)

 

OBSERVERA ATT DENNA TEXTEN SKREVS FÖR NÅGRA ÅR SEDAN!!!




Fakta om Dessie!

Detta skrevs på hennes blogg för lääänge sedan :D
år 2008, för att vara exakt..

Mitt namn är Desiree Gabriella Mykkänen Nilsson, mitt finska efternamn Mykkänen är från min pappa som är finsk, alltså är jag då halv finsk. And I'm proud :) & min mamma är såklart svensk! Jag är 14 år, och fyller 15 år nästa sommar, den 2 Augusti :) Jag älskar sommaren, men det är sjukt mysigt på vintern. :) Jag bor på Södermalm, som I love! I<3Sofo :)
Det är sjukt mysigt att bo där, men jag skulle också vilja bo i Enskede, där jag bodde förut. Folk säger att jag är en "Love it" tjej, som ofta säger det ordet, så jag antar att jag är det (?) Haha. Jag har tre syskon, En storesyster som är 24 år som bor i Hässelby :) Sen har jag en storebror som är 21 och bor i Stadshagen, sen har jag en 16 årig syster som bor med oss :) Min pappa och mamma är skilda, så min pappa bor i Tumba med hans nya tjej och hennes 17 åriga dotter & 14 åriga son. Jag brukar oftast vara ute om kvällarna, Jag äääääääääälskar att sitta ute en helg med mina närmaste vänner. Vi brukar oftast vara på söder, och mysa lite :) Sen om dagarna brukar vi oftast åka in till stan, och träffa lite andra kompisar, sen brukar vi ofta dricka Chai Latte, som min bästavän Paulina lärt mig dricka, och som jag nu blivit B E R O E N D E av , haha not good! ;) Om jag helst får välja mellan Vin & Vodka, då blir det vodka ;) I Hate wine! Usch. Vodka är helt okej faktiskt :) Jag röker inte! Usch, jag gillar inte när folk röker i min närhet, men vad kan jag göra åt det (?) :) Jag vill verkligen inte att mina söta vänner eller familj ska röka och få gråa lunger! Usch nej! Men återigen, what can i do about it (?!) Kärlek.. Ja det finns så mycket kärlek, men min livs största kärlek är Albin Lindau, han har jag varit riktigt kär i ända sen förra året, den sommaren asså. Vi blev på g och allt sånt där, men sen hände det massa saker som förstörde det hela, Im going to tell you. Another time :) Men det var riktigt stoa grejer, som han verkligen inte ville förlåta mig för. SÅ det blev aldrig vi, men det gick fram & tillbaka, allting kretsade runt honom i mitt liv, men i hans liv var jag nästan ignenting. Vi träffades några gånger och kollade om det funkade, men han var fortfarande dryg & sånt efter allting som hände, så vi började stor bråka, and i mean it! Verkligen bråka, och vi är fortfarande inte vänner efter det. Men jag har alltid gillat honom ändå, för hela hans personlighet , han är så otroligt snäll! Och hans fina ögon, och allting, i love it! Men sen så släppte jag honom ett tag, för det kom in en ny person i mitt liv. Andre Grossi, och det var i vintras.. Jag började gilla honom, och vi blev tillsammans & allting var så otroligt bra! Vi ringde varandra varje dag och träffades ibland & sånt, men sen så var det på Valborg, allting gick fel. Det hände en massa grejer, och jag höll på med en annan kille, så jag ringde upp Andre och allting var helt kaos! Men sen blev vi vänner, sen hade han hållt på med en tjej också, och då började vi bråka igen och en massa skit, sen har det gått fram & tillbaka efter det också. Och honom var jag verkligen helt galen i, och han fick mig att släppa Albin, men nu har jag ingen av dem :) Haha but thats okey! Livet går vidare, och det var ändå rätt länge sen med båda. Men jag erkänner att jag fortfarande har lite känslor kvar för dem båda, det går ju inte bara att försvinna :D haha, men whatever life goes on. like I told you :) Mitt hjärta har alltså brustit två gånger.. Och jag har ganska otur i kärlek om man säger så! Jag älskar kläder, kläder is my lovers! Haha, nej men det är så sjukt kul med kläder!
Och jag Ä L S K A R , sex& the city , Jag har sett exakt alla avsnitt & filmen , and Omg , jag älskar det sjukt mycket! Det är så jävla bra! Och apropå det, Carrie Bradshaw som huvudrollen heter i Sex&The city, hon bor ju i Manhattan i filmen, och det verkar så sjukt kul! Så jag ska också flytta till Manhattan när jag blir stor, med min älskling Paulina :) Och året innan det ska jag bo i Hawaii och plugga, så sjukt roligt!
Och lite om hur jag var förut. Jag var 13 år & en riktig fjortis :) Haha, nej men vem har itne varit fjortis (?) Jag älskade att gå på elverket med rosa hotpants, och dansa, sen älskade jag att skriva med W, innan det blev så wannabe att skriva med det haha! Och jag älskade min ljusblåa fjällräven jacka, som jag var sjukt stolt över. Jag älskade att gå runt med tre ögonfransar, och jag menar det, det var verkligen Tre! För att jag tyckte att jag hade små och hängiga ögon, och att dem blir större om jag har så mycket smink. Och jag hade alltid minst 4 öager foundation, för att om jag sminkade mig på morgonen med brun foundation & mycket puder, så tyckte jag att det blev fläckigt när jag kom till skolan, och då tvättade jag aldrig av mig sminket utan satte bara på nytt lager, och sen har vi ju Spanska lektionen (Smink lektionen) I mina ögon haha, men där sminkade jag mig hela tiden, också utan att tvätta av, Just nytt lager! Usch haha! Whatever sån är jag verkligen inte nu! Men iaf, och jag gick runt med högtalare runt halsen och lyssnade på mina favorit låtar som "Push it" var en låt som jag & Della var helt galna i. Jag och Della brukade alltid gå till våran Fjortis donken i Skanstull, och ha kethup krig! Haha, och jag och Paow kommer jag ihåg hade Idomin krig förut, haha sjukt roligt! Men iaf, och så kommer jag ihåg närj ag & Della skulle "dricka" haha, och vi tappade hennes mobil i Champange, och la in den i Ugnen och allt sånt där! Haha helt galet när man är med Della. :) Saknar henne <3 Men iaf, just nu är jag en vanlig tjej, hoppas jag. Haha men många säger "fjortis, bimbo" Men det får väl dem tycka själva. Om man gämför mig nu, och hur jag ser ut nu så är jag verkligen inte fjortis. Men whatever dem får tycka vad dem vill om mig. :)
Min nu ska jag berätta min värsta fylla. Det var på mitt landställe, jag och min kompis hade tagit dricka ifrån min pappas sprit skåp, haha och vi vågade inte ta så mycket ifall han skulle märka, så vi tog en cola flaska som var tom och la i saft i, sen la vi in lite citron vodka och lite vin (Haha äckligaste blandningen) Sen gick vi ner vid en park där vi brukade drickao m kvällarna när vi var på mitt land, så satt vi där med ganska mycket dricka, sen gick vi upp och tog mer & mer & mer, sen så fanns det en oöppnad Explorer Vodka som vi tog, och vi satt och klunkade den utan utblandning, och sen hade vi druckit upp halva den. Och vi var ju själva på landet, sen så kommer jag ihåg att jag dansade runt (elverket dansen) haha, och rev ner flingorna och satt och åt dem från golvet, sen kommer jag ihåg att vi cyklade ner till parken igen och jag åkte in i diket bara rakt ner, sen låg jag där och skrattade haha, sen kommer jag inte ihåg något mer efter det, sen så vaknade jag upp på morgonen i min egna spya, och mådde verkligen skit. Sen gick jag upp och gick mot köket så låg det spya direkt utanför och överallt. Usch haha, så jävla äckligt. Men det var längesen, haha usch! Verkligen!
Whatever haha, hoppas det räckte :) Om ni undrar något, eller vill fråga något, så skriv en komentar, ni får fråga vad som helst, så svarar jag! Puss

Dessie är 17 nu, hon fyller 18 den 2 Augusti!


Dessie i sjukhuset! :(

"God morgon! Bloggar mer snart, är på sjukhuset…"


Dessies.se

Ni har väl läst Dessies blogg, älsklingar? :)


Länka er läsare?

Hej underbara läsare!
Jag tänkte göra så att jag länkar några läsares bloggar?
Kommentera din bloggadress och så fixar jag det andra ;)
ALLA FÅR VARA MED!


Ett brev till Dessie!


Detta brevet skrev jag till bästa Desirée!
(Bilden är klickbar :))


The beauty!



Dessie valde att berätta!

Dessie, vi alla vet att du kommer må bättre! Vi hoppas på det bästa! Du kommer klara av det, hjärtat! ♥



Välkomna till "Sveriges största Desirée Nilsson fansite"!

Hej på er underbaringar! ♥
Nu är det så att jag har startat en blogg om världens bästa Desiée Nilsson!
Här kommer jag hålle er uppdaterade om den undrbara Dessie! Många inlägg dagligen kan jag lova!
Puss så länge! :*

Finaste Desirée



RSS 2.0